Friday, March 22, 2019

Pitkästä aikaa

Melkeinpä säikähdin, kun näin, miten kauan viime postauksesta on. Pitääpä yrittää olla vähän aktiivisempi täällä bloginkin puolella. Tosin en ole kyllä ollut mitenkään ahkerasti myöskään facessa tai instassa viime kuukausina. Tämä taasen on osaltaan johtunut äitini sairastumisesta ja lopulta menehtymisestä vuoden alussa. Täällä blogin puolella viimeinen päivitys on näköjään niihin aikoihin, kun sain kuulla surulliset uutiset äidin sairauden uusimisesta.
Surusta huolimatta olen kuitenkin kiitollinen kaikista niistä vuosista, jotka sain  äitini pitää. Mulla oli maailman ihanin äiti 💕

Nyt olen kuitenkin kääntänyt katseen kevääseen ja toivon mukaan otan taas kameraakin enemmän esiin ja saan kuvailtua tänne miniruokia ja muita ministelyjä.
Viime viikon teemana oli tulppaanit, nuo ihanat kevääntuojat. Tulppaanit olen tehnyt fimosta ja istuttelin niitä kääreiden lisäksi koreihin ja muovisiin korkeisiin laseihin. Lasit taisivat alunperin olla tarkoitettu jäätelöannoksille tai muille jälkkäreille, mutta olivat kooltaan niin sopivan kokoisia, että päätin niiden olevankin kukkamaljakoita 😊4 comments:

 1. Que maravillosos tulipanes!!!!
  Besos.

  ReplyDelete
 2. Kevään riemua taitavista käsistä. Ihan pakahduttaa 😍😍😍❣️❣️❣️

  ReplyDelete
 3. Kiitos kauniista kommentista!<3 Kevät on tosiaan ihanaa aikaa!!

  ReplyDelete