Thursday, June 11, 2009

On vacation / LomallaA little break in this blogging is coming, because this little muffin is going to visit UK ;))
Our flight leaves tomorrow. Our daughter, Paula, has been there as an Au Pair for nearly nine months now. It's so exciting to see her and her family :)) I'm a little bit nervous about speaking English, though.. I think it's gonna be a funny mixture of English and Finnish ( Finglish...heh..)
By the way, does anyone know if there is any interesting dollhouse shops in London? I 'll be very grateful of any tips...:)
Huomenna on se kauan kaivattu päivä, kun me lähdemme katsomaan meidän Paulaa Englantiin. Hän on ollut siellä au pairina jo kohta yhdeksän kuukautta, ja viimeksi ollaan tyttöä nähty jouluna, joten odotamme innoissamme hänen ja isäntäperheen näkemistä. Enkun puhuminen vähän jännittää, mutta onneksi Paula voi tarvittaessa toimia tulkkina :)
Onkohan kellään tietoa hyvistä nukkekotikaupoista Lontoossa tai ympäristössä? Pari vuotta sitten kävin siellä 20-vuotis-häämatkalla ( miten ihmeessä tuo kirjoitetaan????) ja en bongannut yhtään kauppaa, jossa olisi ollut myynnissä minejä. Vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan:))))


5 comments:

 1. Hei! Ainakin Doll House Shop osoitteessa Barking Road 737 löytyy, myös esim. London Toy and Model Museumin myymälässä on varmaan minejä kuten muidenkin museoiden matkamuistomyymälissä. Hauskaa matkaa! Tiina

  ReplyDelete
 2. Kiitos hyvistä vinkeistä, Tiina!! :)

  ReplyDelete
 3. Have a nice holiday! thank you for following, I much appreciate t

  ReplyDelete
 4. Moi! V & A Museum of Childhood Itä-Lontoossa on sinne matkaamisen arvoinen paikka, vaikka ei kauppa olekaan. Yläkerrassa on upeita, upeita, upeita taloja ja muutenkin siellä oli kiintoisia leluja ja muuta lapsiin liittyvää näytteillä. Keskustammassa on Pollock's Toy Museum, jonka kaupassa oli joitakin minejäkin. Covent Garden Marketissa on ainakin ollut myös nukkekotitavaraa myyvä kauppa.

  ReplyDelete
 5. Me merkkaamme sinut! Käy katsomassa blogistamme ohjeet. Osallistuminen on vapaaehtoista mutta varsin hauskaa :)

  ReplyDelete