Tykkään kovasti päärynöistä ja nämä saavat kyllä veden kielelle todella! Miten ihmeessä onnistut niin hyvin löytämään just oikeat värisävyt!!!? Olet oikea taiteilija.
Heissan! Sopivan kypsä ja mehukas päärynä on kyllä herkkua :P Värisävyistä en tiedä, mutta pyrin kyllä aina mahdollisimman lähelle aitoa väriä...joskus onnistuu ja joskus ei, varsinkin kun Cernitin kohdalla työn sävy aina jonkun verran muutuu uunissa. Sen olen oppinut, että kannattaisi AINA paistaa yksi koekappale, ennenkuin intoutuu enemmän tekemään...
Tykkään kovasti päärynöistä ja nämä saavat kyllä veden kielelle todella! Miten ihmeessä onnistut niin hyvin löytämään just oikeat värisävyt!!!? Olet oikea taiteilija.
ReplyDeleteAivan mielettömiä massaherkkuja olet tehnyt :) Kyllä jotkut sitten osaa :)
ReplyDeleteHeissan! Sopivan kypsä ja mehukas päärynä on kyllä herkkua :P Värisävyistä en tiedä, mutta pyrin kyllä aina mahdollisimman lähelle aitoa väriä...joskus onnistuu ja joskus ei, varsinkin kun Cernitin kohdalla työn sävy aina jonkun
ReplyDeleteverran muutuu uunissa. Sen olen oppinut, että kannattaisi AINA paistaa yksi koekappale, ennenkuin intoutuu enemmän tekemään...
Just sopivan kypsiä mun makuuni. Vähän tuommoisia "mustelmiakin" pitää olla ;D Herrrrkullista!
ReplyDeleteI love your pears! The apples are wonderful too! You are SO talented!
ReplyDeleteUpeita, pienet kolhut ja kaikki niin kuin oikeissakin!
ReplyDeleteYour pears look wonderful, I also love your apples....and when I moved through your blog all the vegetables...wow!!!
ReplyDeleteRegards, Linda
Käyppä napaamassa postia blogistani
ReplyDeleteMiten teet noi läiskät ja kolhut?
ReplyDelete